Descobreix un nou espai gastronòmic

mirko_show_cooking_1
mirko_show_cooking_3
mirko_show_cooking_2
mirko_show_cooking_5
mirko_show_cooking_4

Taller Show Cooking Mirko Carturan


 

Tot el que t’imagines i molt més

Posem al vostre abast un espai on podreu viure experiències gastronòmiques úniques. Situat en un annex al mateix restaurant, hem creat un Taller Show Cooking on poder dur a terme tota mena d’activitats, tallers, esdeveniments i tot el que siguem capaços d’imaginar junts. Amb cuina en directe i per a grups reduïts.

Amb una capacitat per a 10 persones, l’espai és perfecte per tota mena d’activitats, tant per particulars com per empreses. Podem organitzar celebracions originals, demostracions gastronòmiques, tallers i tota mena d’esdeveniments, reunions de treball o presentacions. Dissenyarem cada experiència de forma única, aportant-hi el nostre segell gastronòmic i pensant en el que millor complementi les vostres necessitats.

Per a empreses

Esdeveniments
El nostre Taller Show Cooking està disponible per a realitzar-hi tota mena d’esdeveniments com reunions professionals, presentacions de productes, llibres, discos, rodes de premsa i tot allò que puguem ajudar-vos a imaginar. Us oferim un espai on sumar gastronomia i originalitat al vostre esdeveniment.

Teambuilding i Coaching
L’espai és idoni per a realitzar activitats de teambuilding i coaching empresarial, amb l’objectiu de treballar valors com la comunicació, la creativitat, la competitivitat i el treball en equip a través de la cuina. La part gastronòmica estarà sempre organitzada, dirigida i supervisada per un chef professional. I el punt àlgid serà gaudir del que s’ha creat durant l’activitat, al mateix espai, dinàmic i obert.

 Sol·liciteu més informació

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari. Indiqueu-nos el tipus d’activitat en què esteu interessats per tal que puguem adreçar el que necessiteu i dissenyar-vos l’experiència a mida. Recordeu que l’aforament màxim és de 10 persones.